In plina campanie electorala casa senatorului doljean Constantin Dilly Serbanoiu a fost calcata de hoti in noaptea de luni spre marti in timp ce acesta se afla in Capitala. Senatorul sustine ca din casa i-au disparut nu mai putin de 27.000 de dolari, bani pe care ii scosese de la banca in urma cu o saptamana.

"Erau banii de campanie. Voiam sa-i dau pe clipuri electorale si publicitate in presa scrisa", a declarat amagit senatorul doljean, care candideaza ca independent la Camera Deputatilor.

"Banii se aflau in buzunarele de la doua costume. 20.000 de dolari se gaseau intr-un costum iar 7000 de dolari in buzunarul de la smoking", a dezvaluit fostul senator PSD.

Serbanoiu sustine ca in afara banilor din casa situata pe strada Parului nr. 35 au mai disparut lucruri marunte cum ar fi o pereche de adidasi, camasi, pulovere, cateva costume dar si o combina muzicala: "Cel mai mult regret ca mi-au furat costumul Armani in valoare de 50 de milioane de lei pe care-l cumparasem insa la jumatate de pret dupa negocieri intense".

Senatorul a mai spus ca banuieste cine sunt autorii furtului dar ca "deocamdata nu pot sa spun nimic, insa cred ca au fost cel putin doi". Cercetarile preliminarii efectuate, luni, de politistii craioveni, au scos la iveala ca din locuinta disparuse intra-adevar aparatura audio-video si haine, dar nu se stia nimic despre suma de bani pe care senatorul sustine ca o avea in casa.

Serbanoiu si-a anuntat, luni, contracandidatii sa nu-si faca probleme ca va face rost de bani de campanie. "Imi vand terenul de la Leamna. Are 4500 de metri patrati si este situat langa stadionul de acolo. Cred ca iau 30.000 de dolari pe el. Daca nu vand terenul, dau masina (Un Audi A6) si tot fac rost de bani", a spus Serbanoiu.