Recenta aparitie televizata la OTV a lui Lorin Fortuna, in care acesta prevestea un iminent cutremur la data de 10 ianuarie, bazandu-se pe informatii venite din astral, a starnit curiozitatea multor constanteni care l-au convins pe acesta sa sustina o conferinta si pe teritoriul tomitan.

Fortuna a onorat invitatia acestora si a tinut o prelegere argumentata, intr-o locatie secreta, aleasa departe de ochii presei sau a „neinitiatilor” care nu inteleg noua filosofie propusa de acesta.

Saptamanalul „Atitudinea” a fost singurul reprezentant al presei locale caruia i s-a permis accesul la conferinta, reporterul nostru fiind rugat, in prealabil, sa nu urmeze exemplul multor reprezentanti mass-media si sa incerce sa expuna lucrurile exact asa cum au fost redate pe parcursul discursului, in mod obiectiv.

„Suntem in era zodiacala numarul 10, in constelatia zodiacala a Varsatorului”. Cu aceste cuvinte si-a marcat Fortuna debutul propriu-zis al conferintei cu tema „Ideologia specifica existentei creationiste”.

Fortuna sustine doctrina conform careia Pamantul a fost creat nu din intamplare, ci datorita unui veritabil „concurs” cu destinul, din care invingator a iesit Terros, cel care a pus temeliile Terrei.

Omenirea se va stinge peste 2000 de ani

Conform ideologiei acestuia, lumea de astazi, a secolului 21, este a saptea omenire, adica al saptelea ciclu existential al Terrei, care dureaza 8000 de ani.

Dupa spusele acestuia, ne-au mai ramas din acest ciclu 2000 de ani, dupa care, omenirea se va „inchide” si va incepe o alta „omenire”.

Lucrurile sunt cu atat mai complicate cu cat fondatorul societatii „Astral” spune ca suntem in zodia Varsatorului, mai precis la rasaritul primei ere zodiacale a acestei constelatii, fapt care presupune o adaptare la aceasta noua etapa.

„La inceputul erei se transmite oamenilor fondul ideologic existential, adica informatia necesara pentru adaptarea la o noua era. Si exista o fiinta colectiva principala pentru transmiterea acestui fond, asa cum, acum 2000 de ani, au fost alesi zelotii condusi la revolta de Barabas”, sustine Fortuna.

Poporul roman a fost cel ales>/b>

Conform spuselor lui Fortuna, poporul roman este acea fiinta colectiva „aleasa” pentru transmiterea acestui fond ideologic existential. Din pacate, poporul roman nu-si poate exercita functia de propovaduitor, atata timp cat tara noastra este, inca, dominata de forta malefica a francmasonilor.

„Scopul nostru este sa ii desfiintam pe francmasonii din Romania, care sunt dusmanii acestui popor pentru ca isi servesc interesele proprii, omitandu-le pe cele ale populatiei. Majoritatea liderilor politici din Romania sunt masoni, drept pentru care avem misiunea de a lupta impotriva lor, pentru a putea evolua.

De aceea, intentionez sa fondez un nou partid, Partidul National Roman, cu o doctrina care sa se orienteze in favoarea tuturor paturilor sociale, fara a proteja proletariatul si a-i neglija pe saraci”, a declarat Fortuna.

„Nu trebuia sa adoptam o religie straina”

Acesta este de parere ca destinul poporului nostru este conditionat de o serie de factori, printre care se numara si acceptarea unei noi religii universale. „Poporul roman a adoptat o religie care nu ii este caracteristica. Religia crestina nu este religia noastra. Noi ar fi trebuit sa ne pastram religia initiala, adica cea a lui Zalmoxes, zeul nostru.

Acum, am adoptat o religie care ne-a transformat in sclavi. Oamenii au devenit niste cersetori. Daca intampina probleme, imediat fug la biserica si il implora pe Dumnezeu sa ii ajute. Nu ar trebui procedat asa.

Oamenii trebuie sa se ajute singuri, pentru ca Cel ce a creat Lumea nu vrea sclavi, ci oameni puternici, care sa faca tot posibilul sa schimbe ceva, astfel incat sa creeze si ei, la randul lor, pe Pamant, o copie a lumii astrale, conform dictonului ‹precum in cer, asa si pe Pamant›”, a spus Fortuna.

Lumea telurica ar trebui sa fie o copie a celei astrale

Din nefericire, tot ceea ce vedem in jurul nostru este, conform afirmatiilor lui Fortuna, o realitate virtuala, pe care o percepem cu aju-torul organelor de simt si al organului de auto-con-stienta. Dar, fie ea si vir-tuala, lumea tot se merita a fi schimbata. Cine nu ar vrea sa traiasca in ceea ce unii numesc Paradisul pe Pamant?...