Delia Matache, "proaspat" iesita dintr-o relatie de doi ani si jumatate cu Florin Moldoveanu, actionar al clubului bucurestean Bonsai, reclama atitudinea pe care fostul ei iubit a adoptat-o atunci cand a fost intrebat despre relatia lor.

Intr-un interviu publicat intr-un cotidian central, Moldoveanu a afirmat ca ii este rusine ca a stat cu Delia doi ani si jumatate, pentru ca blondina a calcat stramb nu o data, ci de nenumarate ori, drept pentru care Moldoveanu a dat-o literalmente afara din casa, aruncandu-i hainele la usa. Solista neaga aceste afirmatii, spunand ca vinovatul principal al destramarii relatiei este insusi Florin.

"Nu eu am calcat stramb in relatia asta, ci el. Bineinteles ca nu recunoaste. M-a uimit si suparat in aceeasi masura faptul ca a facut publice niste aspecte care vizau relatia noastra. Faptul ca a spus ca eu sunt usuratica demonstreaza doar frustrarea lui. Imi pare sincer rau ca s-a ajuns la asa ceva, cand puteam sa o terminam intr-o maniera amiabila", sustine vedeta.

Delia le sfatuieste pe femei sa deschida bine ochii inainte de a se "afunda" intr-o relatie.

"Nici dupa douazeci de ani nu cunosti omul alaturi de care stai. E bine sa il cercetezi amanuntit inainte de a avea o relatie stabila cu el, adica, pe romaneste, sa caste bine ochii. Ceea ce au nu am facut si imi pare rau. Am descoperit, inca o data, ca nu poti avea incredere in nimeni, decat in tine insuti", declara solista.