Neculai P. din comuna Sanduleni, a ajuns la Urgenta Spitalului Municipal din Onesti unde a fost diagnosticat cu pancreatita acuta. Operat de urgenta de medicii onesteni, el nu a rezistat interventiei dat fiind stadiul avansat al bolii de care suferea. Ceea ce i-a uimit pe medici a fost faptul ca barbatul avea cea mai mare parte a corpului acoperita de tatuaje.

Daca in zona gatului poate fi observat un colier alaturi de care sunt tatuate numele unor iubite - Alina si Mihaela - pe pectoralul stang apare numele Marianei.

Pe pectoralul drept apar numele Adrianei si a lui Gabi. Pe bratul drept este scris Nimic fara Dumnezeu!, iar dedesubt Imi este dor de tine, mama. Pe acelasi brat drept apar numele "Ileana", o cruce si un careu de asi, pe umarul drept - Anca, intr-o laterala apare numele Raisa. Pe bratul stang apare semnul victoriei si este scris Free, in zona cotului de la mana stanga apare numele Catalina.

Pe spate, Neculai si-a tatuat Jur razbunare, langa care apare un pumn, un pumnal si un nunceag. In zona abdominala apar tatuati doi ingerasi dar si un indemn Incearca norocu. Pe coapsa stanga pe o cruce apare incrustat orizontal numele Anisoara.

Pe gambe sunt tatuati un barbat si o femeie iar pe laba piciorului stang apare scris Fereste barba in timp ce pe partea laterala a labei piciorului apare scris Jos Iliescu.