Conducerea IPJ Constanta si-a propus sa demareze controale la nivelul anumitor unitati de politie din judet, controale ce vizeaza activitatea sefilor acestora, respectiv „operarea" anumitor schimbari in cazul in care vor fi descoperite nereguli.

Mai precis, se pare ca anumite posturi de politie se vor desparti, cat de curand, de actualii sefi care din punctul de vedere al activitatii au nemultumit conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Constanta.

De altfel, actiunea a demarat deja, primul post de politie „vizitat", fara vreun anunt prealabil, fiind cel de la Mangalia, dupa cum ne-a declarat seful IPJ Constanta, Sorin Oprea.

Controlul declansat la postul de politie mentionat vizeaza aspecte de munca, pe linie de combatere a fraudelor, siguranta persoanelor, apararea si integritatea avutului acestora. Se pare insa ca la aceste capitole politistii din Mangalia au avut rezultate nesatisfacatoare. Controlul s-a prelungit tarziu in noapte, asa incat eventualele sanctiuni nu au fost anuntate inca.