Un alt delfin a esuat in dupa-amiaza zilei de 14 iulie a.c., pe plaja din zona hotelului Iaki. Dupa toate aparentele, este vorba de un pui de delfin, decedat cu o zi in urma, si care prezenta urme de violenta pe corp.

Iar cum reprezentantii Directiei Apele Romane „Dobrogea Litoral” au demonstrat in nenumarate randuri ca au cu totul alte preocupari decat rezolvarea sarcinilor de serviciu, nici acest caz nu face nota discordanta, ei afland despre puiul de delfin esuat de la reporterii „Replica”.

Paula Anghel, purtatorul de cuvant al institutiei a ridicat din umeri, motivandu-si nestiinta prin faptul ca nimeni nu a sunat sa o anunte, dar indrumandu-ne spre dispecerat, poate aici se stiu mai multe. Cu toate acestea, nici personalul de la dispeceratul DADL nu era mai in tema.

Mai mult, doamna ce parea a fi deranjata de la o munca foarte serioasa, probabil bautul cafelei si barfa ordinara, a raspuns foarte otarata: „N-am nici un delfin, ce tot vrea Paula cu delfinii? Nu inteleg ce va trimite la mine, am atatea pe cap, numai de delfinii ei nu am timp.

Nu stiu nimic de nici un delfin, ce nu intelege?”, a vociferat „politicoasa”, doamna de la dispecerat.