Dumitru Sechelariu, fostul primar al urbei ne-a obisnuit in ultimii ani sa se dea in stamba. Fie prin limbajul sau pitoresc, fie prin ingineriile sale consacrate, fie prin viata de zi cu zi.

Atit de tare s-a prabusit imperiul financiar al fostului edil, mare amator de pocker si babaroase incit pare-se a ramas falit. A ajuns acum sa cerseasca de la autoritati opt milioane de lei lunar.

Credem si noi din moment ce toate afacerile si impozanta sa vila sint puse sub sechestru. Nu degeaba a incercat inainte de sarbatori sa-i vinda copilului minune, Dragos Benea un Xerox cu incredibila suma de 2,5 miliarde de lei.

Vazind ca nu i-au iesit babaroasele asa cum a vrut, descendentul lui Stefan cel Mare a devenit dadaca de profesie, si-a facut un dosar beton si l-a depus la Primarie. A cerut sa i se acorde o indemnizatie de crestere a Copilului care, in conformitate cu legile in vigoare este de aproape 8 milioane de lei.

Banii ii da statul pentru cei care cresc copiii. Pesemne dom' ex primar nu mai are cu ce sa-si creasca copiii. Autoritatile nu au stat prea mult pe ginduri si i-au acceptat dosarul. L-au inaintat Directiei de Munca si urmeaza ca in cel mai scurt timp fostul primar sa si primeasca pe card banii dati de statul roman, pina ce copilul va implini 2 ani.