Dupa o lunga perioada de absenta de pe scena clujeana, trupa Voltaj vine la Cluj intr-un turneu organizat de Pall Mall. Cei cinci membri ai trupei vor sustine un concert, care se anunta de zile mari, de data aceasta, nu in aer liber ci in cadrul clubului After Eight.

Turneul aduce si o schimbare de imagine, in ceea ce priveste organizarea concertelor marca Voltaj, prin faptul ca se va bucura de prezenta unui DJ, care va mixa inaintea si dupa recitalul baietilor si va intretine atmosfera de club.

Mai mult de atat Voltaj vine cu surprize pentru fanii clujenii, aducand in seara concertului cateva cadouri – CD-uri pe care se afla cele mai noi remixuri ale trupei, un cover dupa o piesa a celor de la Duran Duran si o piesa in limba engleza.

‘‘Dupa o lunga perioada, in care concertele noastre nu au inclus si Clujul, de data aceasta pe 24 vom canta in clubul After Eight. Nu va fi un concert in stilul consacrat Voltaj, pentru ca, fiind organizat de Pall Mall, aduce cu noi si un DJ.

Acesta va mixa doua ore inainte de recitalul nostru, vom canta noi o ora, dupa care DJ-ul isi va lua din nou in serios responsabilitatea de a anima publicul prezent in local. Pe DJ nu-l cunosc, pentru ca este adus de organizatori, dar este cu siguranta, o experienta noua.

De altfel si concertul nostru va fi unul doar de remixuri, motiv pentru care cei de la Pall Mall s-au gandit ca un DJ alaturi de noi va da bine si nu cred ca s-au inselat. Noi venim cu instalatiile proprii in aceste concerte, lumini, sunet, chiar si scena pe care vom canta – pentru a oferi un spectacol pe cinste.

Vom avea si cadouri pregatite, un CD pe care se afla remixurile facute la piesele noastre, un cover dupa piesa ‘‘Ordinary world’‘, a celor de la Duran Duran, intitulata ‘‘Unu plus Unu’‘ si varianta in engleza a piesei ‘‘Povestea oricui’‘.

Speram sa fie multa lume, mai ales ca nu am mai fost de mult la Cluj, dar asta va fi si in functie de cat de promovat va fi acest turneu’‘, a declarat Calin Goia, solistul trupei Voltaj. Turneul trupei Voltaj va cuprinde inca cinci orase Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi si Timisoara.