"Vreau sa stau de vorba cu oamenii ca sa ma conving de problemele reale ale administratiilor din cele doua orase. La biroul meu parlamentar, lumea ajunge mai greu, asa ca vreau sa vad, intr-adevar, ce parere are lumea despre administratii. La final, voi intocmi un raport pe care il voi prezenta public", a declarat, pentru ZIUA de Cluj, liderul Partidului Initiativa Nationala (PIN).

Gusa nu s-a decis, inca, asupra companiilor de taximetrie cu care va colabora la finalul lunii iulie, cand intentioneaza sa incheie contractul de colaborare. "Nu o sa vin cu masina mea, o sa conduc masina firmei de taximetrie, cu atat mai mult cu cat stiu ca in Cluj este suspendata autorizarea activitatii pentru noi taximetre", ne-a precizat Cozmin Gusa.

"O sa-mi iau in curand atestat pentru sofer de taxi si evident ca nu voi refuza nici un client", spune presedintele PIN, raspunzand intrebarii referitoare la eventualul "client Basescu".

Dupa ce va afla ce probleme au oamenii (care-si permit sa circule cu taximetrul) in relatia cu administratia publica locala, Gusa spune ca, daca va constata ca este necesara interventia administratiei centrale pentru rezolvarea acestora, reprezentantii PIN din camera Deputatilor vor formula interpelari si intrebari parlamentare.

Acest lucru ar constitui o premiera absoluta, pentru ca, din studiul realizat pe ultima sesiune parlamentara de catre Institutul de Politici Publice din Bucuresti, in dreptul deputatului Cozmin Gusa sunt trecute... zero intrebari ori interpelari parlamentare.