Social-democratii bihoreni au facut din nou alegeri, de data aceasta in randurile organizatiei de tineret. Deputatul Claudiu Pop a predat stafeta de presedinte interimar al tineretului social-democrat din Bihor. Emilian Pavel a fost ales in fotoliul de presedinte al Tineretului Social Democrat din Bihor.

Victor Ponta, presedintele la nivel national al TSD, a tinut sa fie prezent cu aceasta ocazie la Oradea.

Dupa ce fostul presedinte de tineret al PSD Bihor, Mihai Toderici, a dezertat “la pachet” in barca democrata alaturi de vicele CJ Bihor Gavrila Ghilea, in randurile tineretului social-democrat era nevoie de o clarificare. Presedentia interimara fusese preluata de parlamentarul Claudiu Pop, pana la momentul organizarii de noi alegeri in filiala.

La municipiu a fost ales in functia de presedinte al tinerilor Bogdan Hossu, seful de cabinet al deputatului Claudiu Pop, iar la judet, presedinte al TSD Bihor a devenit Emilian Pavel.

Ponta vrea curatenie

Alegerile au decurs fara evolutii neasteptate, Emilian Pavel fiind singurul candidat care si-a depus candidatura pentru sefia TSD Bihor, fiind ales cu vot deschis in unanimitate de delegatii prezenti in sala mare a Primariei Oradea.

Mic de statura, dar sigur pe sine, noul presedinte al tinerilor pesedisti bihoreni a tinut sa acrediteze inca o data zicala care spune ca esentele tari se tin in sticlutele mici. Pavel a tinut sa mentioneze ca are de gand sa ramana fidel acestui partid. Noul presedinte TSD Bihor, Pavel Emilian, a fost caracterizat de catre Victor Ponta ca si o persoana cu reale calitati de politician.

Ponta a remarcat faptul ca proaspatul lider de la tineret a reusit in discursul sau sa atinga trei puncte caracteristice oamenilor politice. Sa se laude singur, sa critice fara sa dea nume si sa electrizeze auditoriul.

Fostul ministru in cabinetul Nastase si lider al tineretului PSD la nivel national, Victor Ponta, a declarat ca problemele interne din PSD nu sunt nici pe departe terminate. Curatenia din partid nu s-a terminat.

“Nu ne-am curatit de corupti, prea putin s-a curatat PSD-ul, iar pestele de la cap se impute, nu putem sa dam vina pe liderii din filiale”, a declarat presedintele tineretului social-democrat.