19 politisti sanctionati pentru abateri disciplinare

de Lavinia Ionas     Unirea
Marţi, 18 iulie 2006, 0:00

In primul semestru al acestui an la nivelul judetului Alba a "plouat" cu sanctiuni pentru...organele de politie. Astfel numarul politistilor care au "calcat pe bec" este egal cu numarul abaterilor disciplinare savarsite de catre cei in cauza pe intreg parcursul anului trecut.
De la inceputul anului si pana in prezent au fost sanctionati pentru "greselile" facute: un ofiter si 18 agenti de politie, printre abaterile comise de acestia numarandu-se: conducerea sub influenta bauturilor alcoolice (2), neactionarea in mod corespunzator la interventii, comiterea de fapte ce aduc atingere onoarei si probitatii politistului, neglijenta in manipularea armamentului si neglijenta manifestata in indeplinirea atributiilor de serviciu.
Cei 19 politisti au fost sanctionati pe masura faptei si s-au ales fie cu mustrari scrise (6), cu reducerea salariului cu 5-20% pe 1-3 luni (4), sau, mai rau, cu amanarea promovarii in grade profesionale (7) ori trecerea intr-o functie inferioara (2).
72 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri