Talisman s-a numarat printre formatiile de muzica usoara care au concertat sambata seara in Simleu Silvaniei cu ocazia celei de-a VI-a editii a Zilelor orasului. Imediat dupa concert, liderul trupei, Tavi, asa cum ii spun prietenii, ne-a povestit despre proiectele aflate in lucru si despre ceea ce va face trupa Talisman in aceasta toamna.

Reporter: Talisman la Simleu Silvaniei. Cum v-ati simtit in seara asta?

Tavi: Ne-am simtit foarte bine. Talisman alearga, va lansa un nou album, un clip si in turneu pe la mare, asa cum ne-am obisnuit deja.

Rep.: La ce sa se astepte publicul de la noul vostru album?

Tavi: Acest album se cheama „Pentru prieteni”, ca de aceea l-am facut, pentru prieteni. Implinim 10 ani si la 10 ani de Talisman putem aniversa cu prietenii si de aceea am facut acest album, pentru bucurie, sanatate, viata lunga, pentru veselie cu prietenii nostri.

Rep.: Cate piese contine acest album?

Tavi: Albumul contine un numar de 10 piese pentru ca este vorba de 10 ani de Talisman. Cu acest nou album, Talisman a ajuns la 7 albume dintre care patru de aur si doua de platina.

Rep.: Pe unde ati mai concertat in ultima perioada?

Tavi: Am tot plecat, am tot bantuit. In acest an am fost la Londra si Dublin in turneu, dupa care am facut noul album si acum vom merge in turneu la mare. Vine apoi septembrie cand vom pleca in turneu in America. Va fi un turneu de o luna si jumatate.

Rep.: Poarta Talisman noroc?

Tavi: Nu stiu daca Talisman poarta noroc, dar cei care ne asculta stiu cu siguranta daca e asa sau nu. Oricum, noi le dorim tuturor de aici din Simleu si din judetul vostru sa fie voiosi, sanatosi si la punga grosi. Sa ne revedem cu bine si, pana una, alta, Talisman sa va poarte noroc.