Fanii clujeni ai Voltaj au sarbatorit duminica seara alaturi de trupa lor preferata, pe cele mai noi ritmuri aduse in scena de baieti. O mare de oameni a umplut platoul Salii Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, pentru a asculta cele mai proaspete piese semnate de Voltaj.

Duminica seara, fanii formatiei Voltaj au fost “incalziti” de un MC, care a pregatit numeroase surprize publicului prezent. Nu au lipsit concursurile si cadourile din partea sponsorului principal al turneului “Revelatour”, Borsec.

Distractia s-a declansat insa abia la iesirea pe scena a celor cinci membri ai formatiei, care au sustinut un spectacol de zile mari. Baietii de la Voltaj au cantat aproximativ doua ore despre prietenie, dragoste si puterea de a o lua de la capat.

Muzica si cadouri de la Voltaj

Intrucat concertul a vizat promovarea celui mai nou album, intitulat “Revelator”, Calin Goia si trupa au interpretat si piese de pe acest album& “Stiu” - care a fost si singleul de promovare al noului material, “Ploi de mai” si “Doar o data” - doua superbe piese de dragoste, “Astept de-un an” - numai buna de ascultat

la petrecerile aniversare, “De ce” sau o piesa de suflet, optimista, dedicata tuturor romanilor, despre puterea lor de a fi campioni si a urca mai sus de locul doi, “m502”.

Spectacolul a fost condimentat si cu alte hit-uri din repertoriul trupei, iar toate puse cap la cap au creat un spectacol pe cinste. Fanii s-au bucurat si de unele premii din partea membrilor trupei. Calin a impartit sepci cu sigla sponsorului, postere si tricouri originale ale turneului de promovare al noului album si si-a facut poze pe scena cu un mic fan.

Concertul a fost urmat de sesiunea de autografe si poze - “voltajii” impartind tuturor cate un zambet.

Calin a avut si ocazia sa se intalneasca cu prietenii si rudele din Cluj, care au asistat la concert. Si pentru ca seara sa fie perfecta, cei mici si cei mari iubitori ai muzicii promovate de trupa si-au putut achizitiona de la concert noul CD, dar si produse disponibile in magazinul online, de pe site-ul oficial al trupei.

“Revelatour” va continua la Brasov, Arad, Targu Mures, Timisoara, Pitesti, urmand sa se incheie cu spectacolul din 3 noiembrie, de la Bucuresti.