Procesul Reghinei Farcas, fostul si actualul director executiv al AJOFM Mures, prin care aceasta solicita anularea ordinului 400 al ANOFM, prin care a fost destituita din functie anul trecut a fost ieri amanat. Judecatorii Sectiei de Contencios Administrativ din cadrul Curtii de Apel Targu Mures au decis sa reia judecarea pe fond a cauzei Reghina Farcas vs ANOFM pe 31 octombrie.

Intre timp insa presedintele ANOFM, Silviu Bian, a anuntat ca Reghina Farcas risca sa fie data afara din serviciu deoarece nu s-a prezentat din 3 octombrie la lucru, ea fiind detasata din luna februarie ca director executiv la AJOFM Brasov.

Cu toate declaratiile razboinice ale presedintelui ANOFM, din informatiile pe care le detinem pana la aceasta ora, in conditiile in care Reghina Farcas a refuzat sa faca vreun comentariu, aceasta s-ar afla in concediu medical inregistrat de altfel si la AJOFM Brasov, acesta fiind si motivul pentru care nu s-a prezentat la munca.

Mai mult, din 2 octombrie, Reghina Farcas ar fi urmat sa isi reia functia de director executiv al AJOFM Mures, lucru decis de Curtea de Apel Targu Mures inca in februarie, cand ordinele de destituire a sa din functie au fost anulate de instanta.

Reghina Farcas a fost director executiv la AJOFM Mures pana in 2005, cand a fost inlocuita pe criterii politice, ea neavand nici o culoare si nici sustinere politica.

Farcas a intrat in conflict direct cu seful ANOFM, Silviu Bian dupa ce a pus la dispozitia cotidianului nostru si a unei publicatii centrale o inregistrare in care acesta ii spunea ca nu o poate mentine pe post intrucat nu este agreata politic. (L.V.)