Fanii constanteni ai trupei Hara vor fi primii care vor asculta in premiera noul single al baietilor, intitulat “Lena”.

Trupa Hara a finalizat, la inceputul acestei saptamani, cea de-a doua piesa de pe albumul “Interetnik”. Noul single semnat de baieti se intituleaza “Lena” si va putea fi ascultat, in premiera, de fanii constanteni.

Bistritenii de la Hara vor fi prezenti la sfarsitul acestei saptamani, sambata 21 octombrie, intr-un recital la Constanta in clubul “El Comandante”. Publicului prezent la eveniment i se pregateste o seara pe cinste in ritmul muzicii promovate de trupa. Pe langa noul single, constantenii vor asculta si o parte din piesele deja consacrate.

Surpriza ardeleana in “Lena”

Despre “Lena”, baietii spun ca a fost realizata in colaborare cu un acordeonist din Bucuresti si beneficiaza de prezenta unui “element de autenticitate”, al carui nume nu a fost dezvaluit, intrucat acestia vor ca materialul final sa fie o surpriza pentru toata lumea. “Piesa face parte din proiectul “Interetnik”, se lucreaza acum la masterizarea ei.

Pentru acest nou material am colaborat cu “‘nea Dumitru” - un batran acordeonist, suta la suta autentic, pe care l-am auzit intr-o seara cantand in spatele unei piete agro-alimentare din Bucuresti. Pe banda va mai fi o voce, de data aceasta de undeva de prin Ardeal, dar nu vrem sa dam detalii, vrem sa fie o surpriza pentru cei care ne asculta.

Titlul piesei este dat de numele unei fete”, ne-a declarat Iulian Udrea, unul dintre membrii trupei Hara. Cat despre album, baietii nu stiu cu exactitate cand va fi terminat, intrucat fiind un proiect complex, nu poate fi facut “la comanda”.

In plus si modul de promovare al “Interetnik” trebuie sa fie diferit, din moment ce va fi un alt gen de material decat cele aparute pana acum pe piata muzicala din Romania. “Ideea proiectului este aceea ca putem trai in acelasi spatiu, fara sa ne pierdem identitatea, dar luand tot ce e mai bun de la fiecare etnie”, a mai spus componentul trupei Hara.

Pentru piesa “Lena”, baietii au in vedere si realizarea unui videoclip. De altfel, trupa vrea sa realizeze videoclipuri la toate piesele care vor face parte din proiectul “Interetnik”.