Parlamentarii de Sibiu sustin ca anticipatele bat la usa. Singurul care are indoieli in ceea ce priveste posibilele alegeri din 2007 este liberalul Cornel Stirbet. „Parerea mea personala este ca nu se vor organiza alegeri anticipate. Dar le sustin.

Cred ca solutia pentru iesirea din aceasta criza politica este declansarea de alegeri anticipate”, a declarat presedintele PNL Sibiu, Cornel Stirbet. De aceeasi parere este si liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea. „Din punctul nostru de vedere, noi nu vom vota bugetul.

Nu putem fi partasi la ceea ce se intampla pensionarilor, nu suntem de acord cu punctul de pensie sau de felul cum s-au repartizat banii pe judete”, a spus Ioan Cindrea. Democratul Nicolae Neagu crede in buget, dar sustine ca pe viitor vom avea parte de alegeri anticipate. „PD a avertizat de mai mult timp ca este nevoie de anticipate. Vom ramane consecventi in aceasta idee.

Sunt necesare anticipatele pentru a clarifica situatia politica din tara. Pentru acest lucru conteaza foarte mult pozitia PNL si a premierului Calin Popescu Tariceanu”, a spus si Nicolae Neagu. Conservatorul Ilie Stoica sustine si el bugetul. „Eu voi vota bugetul. Sunt convins ca si de la centru vom primi mesajul politic sa votam acest buget. Tara are nevoie de buget”, a spus Ilie Stoica.