Actorul sibian Ovidiu Mot, victima unui incident inca neelucidat din s2 ianuarie, este in continuare in stare grava, au anuntat reprezentantii Teatrului National “Radu Stanca”.

Potrivit directorului general al institutiei, Constantin Chiriac, artistul se afla in coma la Spitalul de Urgenta din Targu-Mures si, desi exista premisa ca starea lui de sanatate se poate imbunatati, acest lucru intarzie, deocamdata, sa se intample.

Pentru a-l sprijini pe actor, reprezentantii teatrului au anuntat deschiderea unei campanii umanitare pentru strangere de fonduri, banii urmand sa fie folositi de familia lui Ovidiu Mot pentru plata serviciilor medicale si pentru restul cheltuielilor necesare.

Serviciile de spitalizare oferite ac-torului costa trei milioane de lei vechi pe zi, iar familia acestuia se descurca tot mai greu cu banii. “Am deschis un cont in lei la BRD in care ii invitam pe care care doresc sa sprijine financiar familia actorului, pe sotia acestuia, ramasa cu doi copii mici, sa depuna sumele de bani cu care pot contribui”, a declarat Constantin Chiriac.

Detaliile IBAN ale contului sunt urmatoarele: RO98BRDE330SV13549223300.

Pe de alta parte, directorul teatrului a declarat ca din ancheta derulata de Politie rezulta tot mai clar faptul ca intamplarea caruia i-a cazut victima actorul Ovidiu Mot a fost un accident si nu o agresiune indreptata impotriva acestuia. “Din probele acumulate pana acum rezulta tot mai clar ca Ovidiu nu a fost victima unei agresiuni.

Nu exista nici o pista sau vreun detaliu care sa sustina o asemenea ipoteza pana in prezent”, a adaugat Chiriac.