Cateva zeci de copii de la scoala Generala din Iernut se plang de atitudinea unui cadru didactic. Elevii spun ca profesoara lor de engleza, Simona Sorescu, striga la ei, le da note slabe si chiar ii bate in timpul orelor. Mai mult, unii dintre copii sustin ca profesoara foloseste cuvinte vulgare si ca le-ar fi aratat, in clasa, un tatuaj pe care il are pe un san.

Toate aceste acuzatii au fost preluate de parintii elevilor, care au reclamat-o pe profesoara si cer sanctionarea ei. "Dansa foloseste cuvinte ca de exemplu bula, tampit, prost, handicapat, iar pe al meu l-a batut", spune Livia Velichia, unul din parintii nemultumiti. Altii se plang ca copiii lor au fost loviti peste cap cu cartea de engleza.

ISJ Mures a trimis deja la Iernut doua comisii de ancheta, iar rezultatul este asteptat in zilele urmatoare. Inspectorul de imagine de la ISJ Mures, Otilia Stan, a precizat ca au fost distribuite elevilor seturi de chestionare, in urma carora se va da un raspuns scris reclamantilor. Profesoara reclamata respinge, insa, acuzatiile, dar recunoaste ca este severa la ore. Simona Sorescu afirma ca nu le-a aratat niciodata copiilor tatuajul ei. Directorul scolii, Patricia Bonta, asteapta rezultatul anchetei.