Binecunoscutul cantaret Pepe se pregateste pentru lansarea unui nou videoclip. „Abia am lansat noul album, asa ca acum ma pregatesc pentru unul dintre videoclipurile care va promova acest album. Este posibil, dar inca nu stiu sigur, ca videoclipul sa fie filmat la mare”, a declarat Pepe pentru „Replica”.

La ora actuala cantaretul nu stie exact unde isi va petrece vara sau daca va avea concerte la mare. „Anul trecut am petrecut foarte mult timp pe litoral, in concerte, insa anul acesta nu stiu ce se va intampla. Sunt foarte multe festivaluri si in restul tarii, si as dori sa particip si la acestea.

In orice caz, voi veni la mare, daca se vor organiza spectacole mari, fie de catre primarie, fie de altcineva, si daca voi fi invitat bineinteles”, a mai declarat Pepe. In ceea ce priveste planurile pentru viata privata, cantaretul latino nu exclude posibilitatea aparitiei unui copil. „Nu avem planificat nimic de genul acesta, dar daca e sa se intample, atunci Oana va pastra copilul.

Ne dorim insa un copil. Nu cred ca ne va fi foarte greu sa ne ocupam de cresterea lui, in ciuda vietii agitate pe care o ducem. Dimpotriva, sunt de parere ca este mult mai usor cu un partener de viata care are aceeasi ocupatie, deoarece intelege mai usor stilul acesta de viata. Din pacate nu avem acum timp pentru a ne ocupa asa cum trebuie de un copil”, a declarat in incheiere Pepe.