Au furat doar o parte din incasari

Incidentul s-a produs luni seara, in jurul orei 22, la magazinul Golden de pe strada Peana din cartierul Manastur. Cu putin timp inainte ca alimentara sa fie inchisa, doi barbati avind fetele acoperite cu cagule au intrat si le-au amenintat pe vinzatoarele care lucrau la acea ora.

Potrivit inspectorului Adnana Ilies, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Cluj, barbatii au intrat in magazin in timp ce vinzatoarele calculau incasarile pe luna respectiva. „Pe una dintre ele au amenintat-o cu un pistol de jucarie, un obiect negru si lucios, dupa cum se poate banui din imaginile surprinse de camerele de supravegheat ale magazinului", a declarat aceasta.

In ziua respectiva, incasarile totale au fost in jur de 7.000 de lei. Hotii au reusit s-o deposedeze pe casierita Paula H. de suma de 2.400 de lei.

Politistii spera ca infractorii sa fie identificati cu ajutorul imaginilor captate de camerele de luat vederi ale magazinului.

Caz similar inca nerezolvat

Un caz aproape identic s-a petrecut in luna decembrie a anului trecut, cu doar 2 zile inainte de Craciun. Atunci, doua persoane cu cagule pe fata si inarmate cu un cutit si un pistol artizanal au jefuit un alt magazin alimentar, de pe strada Salcimului din Cluj-Napoca. Dupa ce au amenintat doua casiere, iar pe una dintre ele au lovit-o cu pumnii, cei doi au furat 50 de milioane de lei.

Femeia batuta a ajuns atunci la spital cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, hematom si echimoza faciala. Si in acel caz, politistii clujeni au incercat sa-i identifice pe hoti cu ajutorul imaginilor camerelor de supraveghere, insa cei doi nu au fost prinsi nici pina acum.