Putini din cei care cunosc fotbalul prahovean stiu ca „eroul de la Guadalajara”, Sandu Neagu, a avut pe mana, intr-una din putinele sale aparitii de antrenor principal, si divizionara C prahoveana, Tricolorul Breaza.

Se intampla prin anul 2000, atunci cand erau deja, puse bazele unei colaborari intre Rapid si formatia brezeana, momentul in care Sandu Neagu era investit ca antrenor principal la teamul prahovean. Experienta fostului mare international pe banca tehnica a brezenilor nu a fost una indelungata si din cauza problemelor de sanatate pe care Neagu le avea inca din acea vreme.

Din pacate, acestea s-au agravat in ultimul timp, motiv pentru care o serie de personalitati din lumea fotbalului romanesc au sarit, imediat, sa-l ajute pe giulestean. Printre acestia s-au numarat si cei doi oameni care conduc clubul brezean, Micea Lucescu si Constantin Anghelache, cei doi veghind in permanenta, din punct de vedere financiar, situatia fostului mare international.

„Am facut, in nume personal, atat eu cat si Mircea, cateva donatii consistente pentru Sandu Neagu. O vom face si in continuare cu acelasi respect pe care un fost mare jucator, ajuns acum intr-o situatie critica, il merita” spunea, ieri, presedintele clubului brezean, Constantin Anghelache.

Profesorul universitar si Mircea Lucescu il vor vizita, din nou, pe Sandu Neagu peste cateva zile, atunci cand „Il Luce” va reveni in tara odata cu intreruperea campionatelor nationale pentru a face loc calendarului oficial european intertari.