Numirea lui Tise, oficializata

In cadrul intilnirii, fostul prefect Alin Tise a fost confirmat in functia de manager general, avind doua obiective principale; salvarea echipei de la retrogradare si pregatirea clubului pentru vinzare.

Consiliul Local Cluj, prin vocea lui Emil Boc, a anuntat in repetate rinduri ca doreste sa vinda pachetul majoritar de actiuni unui investitor puternic. In urma discutiilor de ieri, s-a facut si primul pas in realizarea acestui lucru. Astfel, Compania Impact a intrat in actionariat cu un procent simbolic de 1%.

Aceasta a virat sub forma de imprumut suma de 20 de miliarde de lei vechi, urmind ca in 21 noiembrie banii sa se transforme in actiuni. Astfel, in 2 saptamini, Impact va detine 15% din actiunile Universitatii Cluj. Managerul general de la Impact este Dan Ioan Popp, cel care si-a manifestat inca de anul trecut dorinta de a se implica financiar la clubul de pe „Moina“. Omul de afaceri are o avere estimata la 150 de milioane de euro.

Lacic pleaca, ramine Zongo si Pedrinho

In ceea ce ii priveste pe jucatorii aflati in probe la Universitatea Cluj, tehnicianul „studentilor“, Gheorghe Multescu, prezent si el timp de 15 minute la sedinta, are promis sprijinul actionarilor: „Avem nevoie de trei-patru jucatori, cit mai repede, dar eu nu pot sa le cer bani actionarilor. Le-am prezentat necesitatile.

Exista promisiuni“, a precizat Multescu, care ieri seara si-a incheiat raportul de verificare a fotbalistilor Mamadou Zongo, Mate Lacic si Pedrinho. Potrivit directorului sportiv Sorin Vadana, tehnicianul ii va pastra la echipa doar pe Mamadou Zongo si pe brazilianul Pedrinho.

Acestia vor efectua in cursul acestei zile vizita medicala si, in cazul in care nu se vor ivi probleme, in cursul serii ar putea semna cu „U“ Cluj. „Pleaca Lacic, ramin ceilalti doi. Daca vor trece testele medicale, miine vom demara toate procedurile pentru inregimentarea lor“, a declarat Sorin Vadana. Este de asteptat ca in zilele urmatoare sa mai ajunga un fundas central.