Delfinii au abandonat salile de intalnire din judetul nostru - Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti si Casa Tineretului din Campina - in favoarea altor locatii din tara. Cel putin, asa sustine un fost membru al celebrului joc piramidal. Intalnirile care se desfasurau in Prahova, la care au participat oameni importanti din mai toate judetele vecine, au devenit, brusc, nerentabile.

Acesta pare a fi motivul pentru care sefii Delphin International au hotarat sa nu mai foloseasca salile cu pricina. In ultimii doi ani, mii de oameni au fost racolasi si invitati in cele doua locatii prahovene. Foarte putini au castigat ceva bani. Cei mai multi dintre ei, pagubiti cu sume importante, prefera sa taca, temandu-se de represalii.

Din cate am putut afla, capii jocului piramidal ar fi ales drept locatie predilecta pentru intalnirile cu potentialii participanti un oras din judetul Ialomita, acolo unde inca nu se cunosc prea multe despre aceasta afacere.

Cu sprijinul colegilor de la “Acasa TV”, “Republicanul”a demarat incepand din urma cu doua saptamani, o campanie de sensibilizare a autoritatilor prahovene abilitate, carora le cerem sa faca publice eventualele cercetari facute in aceasta cauza, pentru a fi lamurite definitiv problemele legate de legalitatea acestui joc, dar si de persoanele care reprezinta firma Delphin

International. De asemenea, prahovenii care au castigat sau care au pierdut bani de pe urma intrarii in randurile “delfinilor” sunt rugati sa ne scrie pe adresa de mail: redactie@republicanul.ro sau pe adresa colegilor nostri de la postul de televiziune Acasa TV: povestiri_adevarate@acasatv.ro