Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan susține că este datoria fiecărui politican de dreapta să lupte pentru ca PSD să nu acapareze Românie pentru încă patru ani și se declară optimist în ceea ce privește alegerile de anul viitor.

Nicusor DanFoto: Inquam Photos / George Calin

„Dreapta înseamnă respectarea regulilor, dreapta înseamnă un parteneriat real cu mediul privat, dreapta înseamnă respect pentru trecut, nu venim de nicăieri şi nu începe lumea cu noi şi, de aceea, în perspectiva unui an electoral foarte intens, cred că este datoria fiecăruia dintre noi să luptăm pentru ca următorii patru ani din viaţa României să nu încapă din nou pe mâna PSD-ului. (...) Sunt foarte optimist că, aşa cum dintr-o mişcare foarte dificilă, la momentul acela, dar corectă, între partidele de dreapta, am avut succesul din 2020 în Bucureşti, sunt optimist pentru succesul dreptei în alegerile care urmează în 2024”, a afirmat Nicuşor Dan sâmbătă, transmite news.ro.

Primarul Capitalei participă, sâmbătă, în calitate de invitat, la conferinţa Partidului Forţa Dreptei, derulată sub sloganul „Forţa de a reuşi”.

În cadrul reuniunii de sâmbătă vor fi prezentate şi adoptate strategia politică a partidului pentru anul 2024, principalele direcţii ale programului de guvernare şi calendarul alegerilor interne ale formaţiunii, notează Agerpres.