Deputatul Mihai Lasca, cel care a cerut într-o interpelare trimisă Autorității Aeronautice Civile să i se explice ce sunt „liniile albe de pe cer” pe care le lasă avioanele în urma lor, nu este la prima intervenție de acest fel.

HotNews.roFoto: Hotnews

Din contră, aceasta este doar una recentă dintr-o serie de interpelări pe mai multe subiecte, printre care pandemia de coronavirus, în care a cerut să i se demonstreze existența virusului SARS-CoV-2, sau tragedia aviatică de la începutul anului, din Dobrogea, pentru că a citit pe un site că elicopterul Puma și avionul MiG ale armatei române ar fi fost doborâte de ucraineni.

De asemenea, alături de o colegă deputat, Mihai Lasca a trimis o adresă către CSAT, somând Consiliul Suprem de Apărare a Țării să declare public că România nu vrea război.

Într-un scurt interviu pentru Digi24.ro, Mihai Lasca s-a declarat convins că se dorește implicarea României în conflictul din Ucraina și pune demisia fostului ministru al Apărării, Vasile Dîncu, tocmai pe seama faptului că s-a opus intrării României în război. În plus, el spune că Rusia nu ne-a făcut niciun rău în ultimii ani, spre deosebire de Occident, care „ne impune tot felul de măsuri foarte-foarte rele”.

Citește articolul pe Digi24