Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că Eugen Teodorovici ”a făcut nişte greşeli faţă de partid şi va trebui să le explice”. ”Este inacceptabil să dai partidul în judecată, să târăşti partidul într-o astfel de aventură”, a afirmat Ciolacu, precizând că ”posibil ca Eugen să fie un viitor pentru partid”, transmite News.ro.

Eugen TeodoroviciFoto: Hotnews

Marcel Ciolacu a fost înrebat, la Kanal D, despre Eugen Teodorovici şi criticile acestuia la adresa sa şi a afirmat: ”Eugen e în continuare prietenul meu. Nu sunt un om ranchiunos”.

”Eugen a făcut nişte greşeli faţă de partid şi va trebui să le explice. Câteodată mai trebuie să lăsăm acest supraplin şi anumite orgolii, venim şi la talpa partidului şi să dăm aceste exlicaţii ca să putem continua împreună. Posibil ca Eugen să fie un viitor pentru partid. Lucrurile le vom vedea. Am avut o discuţie de revenire a lui Eugen alături de echipa din conducerea PSD”, a mai afirmat Ciolacu.

Acesta a precizat că ”este inacceptabil să dai partidul în judecată, să târăşti partidul într-o astfel de aventură”.

În 2020, Eugen Teodorovici, care candida la şefia PSD, a înregistrat o cerere la Tribunalul Bucureşti prin care solicita amânarea Congresului extraordinar al partidului, până la rezolvarea litigiului privind anularea unor decizii ale conducerii interimare ilegale a formaţiunii.

Una dintre decizii viza înlăturarea sa din funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii.

În luna februarie a acestui an Eugen Orlando Teodorovici a anunțat că a devenit trezorier în noua echipă de la conducerea Federației Române de Rugby. Tot atunci el spunea pentru Libertatea că funcția nu este remunerată, iar de la 1 martie pleacă din postul de auditor al Curții de Conturi pentru a se angaja într-o companie privată.