Mihai Ionescu este ”un om foarte deranjat că punem capăt unei mafii care căpușa banii publici din Ministerul Economiei”, spune Claudiu Năsui după atacul extrem de dur al acestuia la adresa sa.

HotNews.roFoto: Hotnews

La câteva zile după ce ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a spus că programul de Promovare a Exporturilor are probleme grave și că exporturile n-ar trebui sprijinite doar pentru un grup privilegiat de firme, Mihai Ionescu membru în Consiliul de Export i-a răspuns în termeni extrem de duri, din care nu lipsesc expresiile ”călău-procuror”, ”retardat de la școala de oligofreni”, „ministrul – analfabet” și alte asemenea expresii.

Luni dimineață, ministrul Năsui a scris pe Facebook că ”e normal să se supere. Reforma supără mafiile puternice branșate la banii contribuabilului. Domnul Ionescu neagă zilele astea orice legătură cu guvernul Năstase, Ion Iliescu sau PSD. Problema este că domnul Ionescu a scris și o carte despre experiența dânsului cu Consiliul de Export. Carte pe care a lăsat-o în minister. Nu de alta, dar domnul Ionescu lucrează în „comerț exterior” de mulți ani.”

Mesajul lui Claudiu Năsui este însoțit de câteva fotografii cu câteva pagini din respectiva carte ”în care povestește cum s-a născut acel consiliu de export, moșit de el, Ion Iliescu și Adrian Năstase. Capitolul se numește sugestiv „O mare familie!”. Și nu, nu e ironic”.