Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a acuzat tentativele de intimidare din partea ”interlopilor” la care este supusă de când a început ”lupta împotriva mafiei imobiliare și a mafiei gunoiului”. Ea susține că timp de o săptămână ar fi fost filată de persoane dintr-o mașină, în fața casei sale, și că își va căuta dreptatea în instanță. Edilul ironizează demersurile acestora, comentând că după ce au monitorizat-o, au reușit ”să ofere în publicația unui condamnat penal definitiv câteva imagini video scandaloase”, filmând-o în timp ce mătura curtea casei.

Clotilde Armand (facebook)Foto: Hotnews

”De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare și a mafiei gunoiului, după ce am reușit să decuplez de la banii publici diversele grupuri transpartinice au început amenințările la adresa mea și echipei mele. Nu că n-aș fi fost eu linșată mediatic până acum dar mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă. Ultima încercare a acestor interlopi de a mă intimida este absolut penibilă. Au parcat în fața casei mele timp de o săptămână o mașină și au început să filmeze casa în care locuiesc cu familia mea. Într-adevăr, au reușit să ofere în publicația unui condamnat penal definitiv câteva imagini video scandaloase: eu măturând curtea casei”, a scris primarul, pe Facebook.

Armand invocă prevederile Codului Penal și amenință că va acționa în instanță. ”Știți, pentru genul acesta de infracțiuni eu am să depun o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că mă vor intimida. Pentru că hărțuirea este infracțiune. Art. 208. - Hărțuirea ''(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmărește, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuința, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.''