Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat, vineri, ca va continua atat el, cat si colegii sai de partid, sa protesteze in strada, alaturi de cei care sustin DNA, informeaza Agerpres.

Liderul USR a participat, vineri dimineata, alaturi de alti zeci de sibieni, la protestul mut din fata sediului PSD, la care a mai luat parte si prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan. Dan Barna s-a aflat in strada la Sibiu si joi seara, cand au manifestat peste 500 de oameni, sustinand-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

"De cate ori sunt in Sibiu, voi participa si la proteste, cum a fost cel de aseara, si la aceasta manifestare de decenta civica, normala, pe care sibienii au decis sa o faca in fata sediului PSD, acest #vavedem care a devenit un exemplu de implicare; de asemenea, la Bucuresti, si eu si colegii din USR sustinem aceste miscari de protest, pentru ca, daca intr-un stat, ministrul Justitiei preia retorica infractorilor, nu inseamna ca reactia societatii se poate opri", a declarat Dan Barna.