Nicusor Dan unul dintre cei intrati in cursa pentru Primaria Bucurestiului, a participat sambata la Color Run, in Capitala, el postand imagini pe Facebook si folosind ocazia pentru a le multumi celor care il sprijina.

HotNews.roFoto: Hotnews

De asemenea, duminica, tot pe facebook, Nicusor Dan a scris ca prezentat programul Uniunii Salvati Bucurestiul si candidatii la primariile de sector.

"Am prezentat programul Uniunii si oamenii propusi de noi pentru primariile de sector, oameni care pana acum au luptat cu administratia publica vin sa o reformeze din interior: Clotilde Armand la Sectorul 1, Antoaneta Bugner la Sectorul 2, Roxana Wring la Sectorul 3, Dumitru Dobrev la Sectorul 4, Florin Grigorescu - USB - USB la Sectorul 5, Mihai Danes la Sectorul 6", a notat duminica pe Nicusor Dan.

"Vrem sa scapam Bucurestiul de politicieni! Ne-au furat constant an de an si ne pun in pericol viata pentru ca nu am pus stop. Venim cu oameni vii. Oamenii care pana acum au luptat cu administratia publica vin sa o reformeze din interior", se mai spune in mesaj.

Citit AICI cine suntCine sunt candidatii USB la sectoare