Fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu s-a inscris in PDL. Democrat liberalii discuta vineri, in sedinta Colegiului Director, infiintarea unui noi functii de prim-vicepresedinte pentru acesta. Surse democrat liberale au declarat pentru Hotnews.ro ca Predoiu va ocupa functia nou infiintata, urmand sa fie validat in coducerea partidului, sambata, in sedinta Consiliului National al PDL.

Catalin PredoiuFoto: HotNews.ro

Catalin Predoiu a fost ministru independent al Justitiei in Guvernul Calin Popescu Tariceanu dar si in guvernele Boc si Ungureanu, fiind singurul ministru mentinut in functie in patru guverne consecutive.

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat ca in Colegiul Director National de vineri s-a aprobat prezentarea, in Consiliul National al PDL de sambata, a propunerii de a mari numarul de prim-vicepresedinti ai partidului de la patru la cinci.

Intrebat daca noua functie de prim-vicepredinte este pentru Catalin Predoiu, liderul PDL a refuzat sa raspunda precizand ca va reveni asupra subiectului in urma deciziilor luate in cColegiul Nationald e sambata.

"Nu am de facut nicio precizare pe aceasta tema astazi", a declarat Blaga.