"Faptul ca (Traian Basescu - n.r.) merge la cumparaturi cu cei 8% pe care i-am dat eu in plus, in luna iunie, ma bucura", a declarat Victor Ponta, duminica, referindu-se la faptul ca acesta a iesit la cumparaturi si apoi la o cafea in ziua votului. "Mi se pare ca presedintele e mai sperios anul asta, cand a candidat el erau mai multe incidente, dar probabil ca nu era asa de ingrijorat. [...] Cred ca e speriat de supararea oamenilor fata de cei care au condus", a adaugat Ponta cu privire la ingrijorarea manifestata de presedinte fata de incidentele de la urne.

Urmareste cele mai importante declaratii ale liderilor de la sediul USL

Intrebat daca membrii USL vor sarbatori duminica seara, premierul a precizat ca "in seara aceasta, toata lumea sta si numara voturi, ce au facut adversarii nostri in 2009 pot sa faca si acum".

Crin Antonescu a spus duminica, de la sediul USL, ca fiecare partid din Uniune isi va contabiliza posturile cistigate in administratia locala (primari, consilieri). Intrebat cum vede iesirea la cumparaturi a lui Traian Basescu, Crin Antonescu a spus ca nu comenteaza "faptul ca un cetatean duminica la cumparaturi". Liderul PNL a adaugat ca se astepta la prezenta ridicata la vot.

21.56: Liviu Dragnea a mentionat ca PSD are un sistem informatic propriu prin care contorizeaza rezultatele, care contorizeaza SMS-uri trimise din sectiile de votare, si au servere in tara si in strainatate, si spera ca pina la ora 2.00 sa prezinte toate rezultatele

21.50: Cei 3 lideri si stafful au strigat la fiecare exit-poll. Au stat intr-o camera separata, nu in fata ziaristilor. La final au sustinut o conferinta de presa, si Ponta a spus ca "Da, azi, putem spune ca sintem cistigatori".

20.23: Ponta s-a ridicat la golul lui Di Natale: "V-am zis eu ca astazi da gol Di Natale? Astazi imi iese tot. Gata, se rupe USL", a spus in gluma liderul PSD. La golul egalizator al Spaniei, a fost randul lui Crin Antonescu sa se bucure.

20.14: Victor Ponta comenteaza meciul: "Di Natale e un fel de Tutuianu de la noi"

19.59: Ponta a declarat ca tine si cu Spania si cu Italia. Antonescu a precizat ca este suporter Spania. "Atunci eu o sa tin cu Italia. Pe plan politic scorul va fi 3 la 0 in seara asta", a adaugat Ponta.

19.26: La masa a venit si sotia lui Crin Antonescu, Adina Valean

19.13: Atmosfera relaxata printre liderii USL, care au glumit cu ziaristii in asteptarea rezultatelor. La un moment dat Ponta a invitat urnalistii sa se aseze la masa. Dupa ce a vazut ca jurnalistii ezita, acesta i s-a adresat lui Daniel Constantin: "da si tu ordin la Antena 3. RTV, luati loc!"

18.49: Ponta, Antonescu si Daniel Constantin au mers la o terasa de linga sediul USL pentru a urmari inceputul meciului Spania - Italia