Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca Marian Vanghelie nu pleaca din PSD, ci va fi candidatul USL la alegerile locale pentru primaria sectorului 5, relateaza Agerpres.

Ponta a spus ca pana in acest moment USL nu a confirmat decat trei candidaturi de primari in Bucuresti: Marian Vanghelie la sectorul 5, Andrei Chiliman la sectorul 1 si Sorin Oprescu la primaria Capitalei.

"Vanghelie nu pleaca din PSD. Va fi candidatul USL pentru primaria sectorului 5. De altfel in Bucuresti in afara de domnul primar Andrei Chiliman, care este confirmat drept candidat al USL pentru primaria sectorului 1, Marian Vanghelie si Sorin Oprescu, nu am anuntat ceilalti candidati pentru celelalte patru sectoare. O vom face pana pe 7 aprilie", a precizat Ponta.

Presa centrala a speculat ca Marian Vanghelie ar putea parasi PSD pentru a candida, din partea partidului lui Dan Diaconescu, la primaria capitalei, in timp ce prietena sa, Oana Niculescu-Mizil, care a parasit recent social-democratii, ar urma sa se inscrie in UNPR.