Universitatea Craiova - FCSB, meci contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, luni, 6 mai, de la ora 21:00, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Universitatea Craiova, aflată în lupta pentru poziţiile de Conference League, şi FCSB, virtual campioană a României, se întâlnesc în partida care încheie etapa a 8-a a play-off-ului din SuperLiga.

Universitatea Craiova ocupă locul 3, cu 39 de puncte, cu două mai multe decât Farul, care este pe 4 şi care a jucat deja în această rundă, şi vine după patru victorii şi trei înfrângeri înregistrate în play-off, iar în etapa precedentă s-a impus pe terenul celor de la Rapid, scor 2-1.

Echipa antrenată de Costel Gâlcă a câştigat o dată, 2-1 cu Rapid, şi a pierdut de două ori, 1-2 cu Farul şi 0-1 cu CFR Cluj, în meciurile disputate acasă în play-off (în sezonul regulat a bifat şapte succese, cinci remize şi trei eşecuri pe teren propriu), iar golgheterul oltenilor este Alexandru Mitriţă, cu 13 reuşite în SuperLiga.

„Pentru noi este un meci important în acest moment, trebuie să luăm cele trei puncte. Mă gândesc doar la victorie în primul rând, nu ştiu ce se va întâmpla în următoarele etape. Ne facem calcule doar pentru acest meci, apoi ne gândim să câştigăm fiecare meci în parte. Mă bat pentru locul 2”, a declarat Costel Gâlcă.

FCSB, lider cu 49 de puncte şi deja campioană matematic, este singura echipă neînvinsă în play-off, cu cinci victorii şi două rezultate de egalitate, iar în etapa precedentă s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Farul, scor 2-1.

În meciurile disputate în deplasare în acest play-off, echipa antrenată de Elias Charalambous a câştigat de două ori, 1-0 cu Farul şi 1-0 cu CFR Cluj, şi a remizat o dată, 2-2 cu Sepsi (în sezonul regulat a bifat nouă succese, patru remize şi două eşecuri pe terenuri străine), iar cel mai bun marcator al roş-albaştrilor este Florinel Coman, cu 18 goluri.

„Vom folosi jucătorii care sunt în cea mai bună formă, cea mai bună formulă, pentru că vrem să câştigăm. Vom încerca să câştigăm tot, să doborâm orice record posibil! Suntem mai relaxaţi acum şi cred că jucătorii vor evolua mult mai bine”, a declarat Elias Charalambous.

FCSB s-a impus în toate cele trei partide disputate în acest campionat cu Universitatea Craiova, fără să primească gol, 3-0 acasă, în tur (Olaru 13, 45, Radunovic 21), şi 3-0 în deplasare, în retur (Olaru 45+8p, Fl. Coman 50, Miculescu 83), în sezonul regulat, şi 2-0 pe teren propriu în primul meci din play-off (Fl. Coman 29, Vlădoiu 32a).

Superbet oferă cota 1,75 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul Universitatea Craiova - FCSB.

Universitatea Craiova - FCSB


GG
Cotă

1,75

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol