Campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație sau o asociație care face fapte bune, a început. Este a6-a zi a campaniei și invităm cititorii să se implice în număr cât mai mare și să voteze ONG-ul dorit. La ora 20.00 votarea se va opri, iar ONG-ul cu cele mai multe voturi va fi beneficiarul micro-finanțării de 1.000 de euro.

O faptă bună pe zi - BCR și HotNewsFoto: BCR

UPDATE ora 20.00: Votul s-a încheiat. Fundația Crucea Alb-Galbenă a primit cele mai multe voturi și o să beneficieze de micro-finanțarea de 1.000 de euro oferită de BCR.

Captură cu situația voturilor la ora 20.00:

Descriere ONG-uri*:

Fundația Inovații Sociale Regina Maria se dedică asistenței medicale integrate pentru persoanele fără venit și fără asigurare medicală și pentru persoanele cu venituri mici din București, prin intermediul Policlinicilor Sociale. Ajută și îngrijesc persoanele aflate în nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sănătății și educației.

Mesaj primit la înscriere: Pentru programul lor de reducere a presiunii asupra medicilor din spitale și instituirea unui #FondDeNecesitate

Fundația Crucea Alb-Galbenă este primul furnizor de servicii medicale la domiciliu acreditat si autorizat in Romania, detine presidentia Federatiei Furnizorilor de Ingrijiri la domiciliu(FFIDR) și este membru fondator al Organizatie Home Care Europe,al Aliantei pentru Sanatate din Romania si al retelei SenioriNet.

Mesaj primit la înscriere: Un ajutor foarte bun pentru persoanele cu probleme medicale, în special persoanele care se deplasează greu și au nevoie de îngrijiri medicale.

Crucea Roșie Constanța asistă persoanele vulnerabile în situații de dezastre și de criză. Prin programele și activitățile sale în beneficiul societății, contribuie la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele, protejează sănătatea și viața, promovează respectul față de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naționalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenență socială sau politică.

Mesaj primit la înscriere: Ajută medicii, ajută izolații, carantinații, persoanele vârstnice și o face în tot județul.

*Descrierile sunt preluate de pe site-urile ONG-urilor. Ordinea ONG-urilor în descriere și în sondaj este aleatorie.

Mențiuni:

  • ONG-urile eligibile pentru aceste micro-finanțări trebuie să fie înregistrate în Registrul Entităților și Unităților de Cult, aflat în evidența Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
  • ONG-urile care vor fi nominalizate drept beneficiare la finalul fiecărei zile vor fi contactate de către reprezentații BCR.
  • Sondajele zilnice vor fi disponibile pe subsecțiunea O faptă bună pe zi.

Votează mai jos ONG-ul favorit. Dacă ai probleme în a vizualiza sondajul de pe dispozitivele mobile, atunci dăclick aici.