Vizitatorii îi avertizează pe turiști cu privire la biletele scumpe și accesul limitat în grădinile reședinței oficiale a reginei, scrie Timeout.com.

Palatul BuckinghamFoto: Hotnews

Cea mai mare parte a reclamațiilor se referă la bilete, mâncare și băuturi costisitoare, cozi lungi de securitate, o mulțime de arbuști morți. Cele aproape 16 hectare de grădini ale Palatului Buckingham s-au deschis publicului pentru prima dată pe 8 iulie. Desigur, biletele sunt destul de scumpe - 16,50 lire pentru un adult sau 42 lire pentru o familie cu până la trei copii - nu oferă acces în toate zonele grădinii. Pentru a vedea mai multe, aveți nevoie de un ghid turistic, care costă o taxă suplimentară. În plus, este interzis accesul cu mâncare, suc sau alcool. Nu e de mirare că toată lumea este atât de furioasă.

Pagina TripAdvisor e plină de comentarii, unele mai glumețe, altele mai puțin. „Am simțit că vizita noastră doar a vârât câteva lire sterline în poșeta familiei reale”, se arată într-o recenzie.

Palatul deține încă un rating de patru stele și jumătate pe TripAdvisor, din peste 29.000 de recenzii. Recenziile pozitive scriu despre personalul „super prietenos și primitor”, „cea mai cremoasă înghețată” și o „minunată zi alături de familie”. Aceste recenzii pozitive sunt însă tot mai puține.

Citește textul integral pe Timeout.com