Un video distribuit pe reţelele de socializare arată circa o sută de manifestanţi antivaccin adunându-se într-un parc înainte de a merge în faţa unei clădiri a BBC la White City, în vestul Londrei. Aceştia, care sunt împotriva certificatului de vaccinare şi vaccinării copiilor, pot fi auziţi acuzând canalul că nu difuzează "informaţiile corecte" şi scandând: "ruşine!", potrivit La Libre, citat de Rador.

Antivaccinisti ataca BBCFoto: YouTube

A avut loc o confruntare cu agenţii de securitate şi poliţie, manifestanţii încercând să forţeze intrarea în clădire, potrivit ziarului "The Independent".

Antivacciniştii au ţintit o clădire care a fost în trecut sediul canalului britanic de televiziune. Aceştia nu păreau la curent cu faptul că nu mai era din 2013!

BBC închiriază acum studiourile sale de producţie altor instituţii de presă. O mare parte a complexului a fost se pare transformată în apartamente, potrivit "The Independent". Principalul său serviciu de informaţii de la Londra s-a mutat la opt kilometri distanţă de acolo.

BBC a trebuit să facă faţă unui număr tot mai mare de atacuri verbale şi fizice contra jurnaliştilor săi din partea manifestanţilor anti-lockdown.

Redactorul de politică al Newsnight, Nick Watt, a fost atacat în afara Downing Street în cursul acestui an, relatează "The Guardian".