​Persoanele care participau la o înmormântare din Germania au avut parte de o surpriză neplăcută. Acestora le-a fost servită o prăjitură cu hașiș la o întâlnire tradițională germană organizată după funeralii, potrivit BBC.

Prajitura cu hasisFoto: Pixhere

Poliția locală a declarat că celor de la înmormântare le-a fost servită o prăjitură cu hașiș, totul dintr-o greșeală. Treisprezece dintre participanții aflați, după o înmormântare, la un restaurant din comuna germană Weithagen au experimentat greață și amețeli după consumarea unei prăjituri cu hașiș.

Investigațiile poliției au stabilit că fiica unui angajat al restaurantului a copt două prăjituri, una pentru înmormântare și cealaltă pentru o altă ocazie. Ultima dintre prăjituri conținea și hașiș iar mama fetei a încurcat deserturile și așa a ajuns prăjitura cu pricina să fie servită participanților de la înmormântare.

Este o tradiție germană ca după funerarii să se meargă la cafea și prăjituri. După acest eveniment nefericit, poliția a declarat că fiica angajatului este principalul suspect în investigație.