Dean Weymes va încasa 10 mii de lire sterline lunar timp de 30 de ani, fiind primul câștigător de acest gen care își face publică identitatea, potrivit Daily Mail. Angajat la Amazon, acesta și-a dat demisia la aflarea marii vești, dorind să urmeze o carieră de scenarist.

Dean WeymesFoto: Captura ecran

Tânărul irlandez a dezvăluit cum și-a dat demisia de la jobul său ca livrator pentru Amazon. El povestește că era în pauză de la muncă și s-a hotărât să-și verifice biletul la loterie. A constatat că a câștigat, așa că s-a hotărât să plece acasă și să nu-și continue programul de muncă. A doua zi și-a depus demisia și întrebat fiind de șef de ce vrea să plece, acesta a răspuns că a câștigat la loto. Deși șeful nu l-a crezut, câștigătorul nu a ezitat și și-a depus demisia.

Weymes, fost student la Film și Video în Dundalk, este un împătimit al filmelor. Acum că situația financiară îi permite, tânărul s-a decis să fie mult mai creativ în ceea ce privește noul său job. Visul său ar fi să devină scenarist, lucru la care visează de pe băncile facultății.

Totuși, Weymes nu se gândește doar la propria persoană. Având în vedere că are un frate autist, principalul său scop a devenit să îl ajute să ducă o viață cât mai normală. Printre altele, irlandezul plănuiește o călătorie la Disneyland, să sară cu parașuta și să facă o plimbare cu balonul, acum că banii nu mai sunt o problemă pentru el.