Poliția din Norfolk a spus că a discutat cu prințul Philip după ce soțul reginei Elisabeta a fost văzut conducând fără centura de siguranță la două zile după ce a fost implicat într-un accident în Sandringham, notează BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Un purtător de cuvânt al poliției a spus că ”șoferului i-au fost oferite sfaturile potrivite”.

Pe de altă parte, Emma Fairweather, care și-a rupt încheietura în accident, a spus că prințul nu și-a cerut scuze: ”Am avut noroc să scap cu viață, iar el nici măcar nu a spus că îi pare rău”.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a transmis că s-a luat legătura cu ocupanții mașinii pentru ”urări de bine”.

În urma accidentului de joi, prinţul consort Philip, care era singur în mașină, a scăpat nevătămat, însă două femei dintr-un alt autoturism au fost rănite. Maşina ducelui s-a ciocnit cu un autoturism Kia, condus de o femeie în vârstă de 28 de ani. Şoferiţa a suferit mai multe tăieturi, iar pasagera din dreapta, în vârstă de 45 de ani, şi-a rupt încheietura mâinii. În Kia se afla şi un bebeluș de 9 luni, care a scăpat nevătămat.

Prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani, a fost văzut conducând un nou Land Rover, fără a purta centura, la două zile după accidentul rutier din apropierea domeniului regal Sandringham de lângă Norfolk.