Inter a câștigat la pas titlul în acest sezon de Serie A, iar formația antrenată de Simone Inzaghi își face deja planurile pentru sezonul următor. Antrenorul campioanei Italiei a confirmat care este primul transfer al echipei.

Mehdi TaremiFoto: Luis Vieira / AP / Profimedia

>> VIDEO Lionel Messi, meci stelar în Major League Soccer - Cifre amețitoare pentru argentinian

Simone Inzaghi a confirmat transferul lui Mehdi Taremi de la FC Porto

Inter a început deja campania de achiziții pentru sezonul următor, după ce a reușit să câștige un nou titlu de campioană în Serie A.

Formația antrenată de Simone Inzaghi a dominat categoric competiția internă, iar acum plănuiește deja sezonul următor.

Italienii au jucat finala UEFA Champions League anul trecut, însă în acest sezon au fost eliminați încă din faza optimilor de Atletico Madrid.

Gruparea de pe Giuseppe Meazza vrea să repete performanța europeană din sezonul precedent și pentru asta are nevoie de jucători de calitate. Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter, a confirmat pentru DAZN transferul lui Mehdi Taremi de la FC Porto.

Jucătorul de 31 de ani, al cărui contract cu Porto expiră la finalul sezonului, s-a înteles deja cu Inter și va semna din postura de jucător liber de contract.

„Da, l-am semnat pe Mehdi Taremi de la FC Porto, care vine gratis. Este un jucător important la nivel internațional, a marcat multe goluri, deci suntem foarte fericiți de această mutare.” - a confirmat Inzaghi.

Cotat la 10 milioane de euro conform TransferMarkt, Taremi a mai jucat în cariera sa pentru Iranjavan FC, Shahin Bushehr, Persepoli, Al-Gharafa SC, Rio Ave, iar din august 2020 este la FC Porto.

În 179 de apariții pentru gruparea portugheză, Taremi a marcat 89 de goluri și a oferit 55 de pase decisive. De asemenea, acesta are 84 de selecții și 46 de goluri la naționala Iranului.

>> VIDEO Cristiano Ronaldo, prestație de top și al 66-lea hat-trick al carierei