Inter Miami a făcut show în duelul de duminică dimineață contra celor de la New York Red Bulls, din etapa cu numărul 12 a Conferinței de Est din Major League Soccer. Echipa lui Leo Messi s-a impus cu scorul de 6-2.

Lionel MessiFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

>> Antrenorul lui Inter a confirmat primul transfer pe care l-a făcut campioana Italiei

>> VIDEO Cristiano Ronaldo, prestație de top și al 66-lea hat-trick al carierei

Lionel Messi, un gol și 5 pase de gol în duelul cu New York Red Bulls - Hat-trick pentru Luis Suarez

Lionel Messi a dovedit încă o dată faptul că se află în continuare într-o formă de zile mari.

Argentinianul a jucat tot meciul contra celor de la New York Red Bulls și a contribuit la toate cele 6 goluri marcate de echipa sa.

Oaspeții au fost însă primii care au marcat. Belgianul Dante Vanzeir a deschis scorul pentru New York Red Bulls în minutul 30 al partidei, iar acesta a fost și scorul pauzei.

În a doua repriză, argentinianul s-a dezlănțuit și a pasat decisiv la reușita de 1-1 înscrisă de Rojas. 2 minute mai târziu, Messi a adus-o pe Inter Miami în avantaj, cu un gol marcat din assist-ul lui Suarez.

Rojas a dublat avantajul gazdelor din pasa aceluiași Messi (min 62), iar campionul mondial avea să mai contribuie decisiv la alte trei goluri, toate reușite de Luis Suarez, fostul său coechipier de la Barcelona (min 69, min 75 și min 81).

Messi a stabilit de asemenea un record în MLS: cele mai multe contribuții și cele mai multe pase de gol reușite într-un singur meci.

Rezumatul meciului dintre Inter Miami și New York Red Bulls:

Astfel, Inter Miami a ajuns la cota 24 în acest sezon, fiind lideră în Conferința de Est, cu 3 puncte peste Cincinnati, care are un meci mai puțin disputat.

Cifrele lui Lionel Messi sunt absolut incredibile. Argentinianul are 12 goluri și 11 pase decisive în 11 jocuri pentru Inter Miami în acest sezon.