Al-Nassr a făcut spectacol în ultimul meci de campionat disputat împotriva celor de la Al Wehda, reușind să se impună cu scorul de 6-0, în etapa cu numărul 30 a primei ligi din Arabia Saudită.

Cristiano RonaldoFoto: FAYEZ NURELDINE / AFP / Profimedia

>> Antrenorul lui Inter a confirmat primul transfer pe care l-a făcut campioana Italiei

Al-Nassr - Al Wehda 6-0

După ce a calificat echipa în finala Cupei Regelui, Cristiano Ronaldo a avut o nouă reprezentație de forță, de această dată în campionatul Arabiei Saudite.

Portughezul a deschis scorul după doar 5 minute în confruntarea din etapa cu numărul 30, împotriva celor de la Al Wehda, iar tot el a majorat avantajul echipei sale după 7 minute, din pasa lui Brozovic.

Otavia a făcut 3-0 în minutul 18 și tot acesta i-a pasat lui Sadio Mane, care a înscris pentru 4-0, chiar înaintea pauzei.

În a doua repriză, Ronaldo și-a continuat seara de excepție și a punctat din nou în minutul 52, fiind servit excelent de Mane, desăvârșindu-și astfel hat-trick-ul, al 66-lea din carieră.

Scroul final a fost stabilit de Al Fatil, în minutul 88.

Rezumatul partidei dintre Al-Nassr și Al Wehda:

Cu această victorie, Al-Nassr a acumulat 74 de puncte și este sigură de prezența în viitoarea ediție a Ligii Campionilor Asiei. Lider este Al-Hilal, cu 83 de puncte.

>> VIDEO Lionel Messi, meci stelar în Major League Soccer - Cifre amețitoare pentru argentinian