​Ianis Hagi nu a reușit să se impună la Alaves, iar o întoarcere la Glasgow Rangers după încheierea împrumutului prinde tot mai mult contur.

Ianis HagiFoto: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Boavista Porto ar vrea să-l împrumute din vara lui 2024 pe Ianis Hagi

Internaționalul român nu prea joacă în LaLiga, iar șansele ca Ianis să îmbrace tricoul celor de la Alaves și în stagiunea viitoare sunt minime.

În aceste condiții, Glasgow Rangers (formație de care Hagi Jr. aparține în continuare) trebuie să se gândească ce va face cu internaționalul român.

Cum speranțele ca Ianis să revină la gruparea din Scoția sunt mici, formația de pe Ibrox Park ia serios în considerare să-l împrumute din nou, de această dată în Portugalia.

Conform Sport.ro, Ianis Hagi se află pe lista scurtă a celor de la Boavista Porto, grupare care și-ar dori să-l împrumute în vara acestui an.

Există însă și o condiție importantă pusă de portughezi: din salariul de 1,3 milioane de euro, o parte importantă să fie suportată de Glasgow Rangers.

Conform sursei citate, există deja discuții pe acest subiect între oficialii celor de la Rangers și Boavista.

Gruparea lusitană nu o duce prea bine în campionatul intern (Liga Portugal), Boavista găsindu-se pe locul 11, cu doar 24 de puncte din 22 de meciuri. Primele trei clasate sunt Benfica (55 de puncte), Sporting (55, dar un meci mai puțin disputat) și FC Porto (48 de puncte).

De știut despre Ianis Hagi

  • În vârstă de 25 de ani, Ianis are în prezent o cotă de piață de €3,5 milioane, conform Transfermarkt.
  • Hagi Jr. are bifate în acest sezon 574 de minute în tricoul celor de la Alaves, acestea fiind adunate din 16 meciuri. Nu a marcat vreun gol și a reușit până acum o singură pasă decisivă. A încasat două cartonașe galbene.
  • De-a lungul carierei, Ianis a jucat la Viitorul Constanța, Fiorentina, Genk, Glasgow Rangers, iar acum este împrumutat la Alaves.