​Kylian Mbappe recunoaște că nu-și amintește când a ieșit ultima oară singur pentru a-și cumpăra o baghetă, atacantul echipei PSG confesându-se cu privire la constrângerile legate de viața sa de star, într-un interviu pentru France 2.

Kylian MbappeFoto: JP Pariente / Sipa Press / Profimedia Images

Kylian Mbappe spune că ar plăti pentru a face lucruri care par nesemnificative pentru majoritatea oamenilor

Într-un interviu pentru emisiunea „Envoyé Spécial” de la France 2, care va fi difuzată pe 18 ianuarie, fotbalistul a dezvăluit cum i-a schimbat faima viața.

„Să mă duc să cumpăr pâine era o corvoadă când eram copil”, îşi aminteşte Mbappe cu o notă de nostalgie, spunând că a „pierdut spontaneitatea de a fi om” şi că „ar plăti atât de mult acum pentru a face acest tip de lucruri care par nesemnificative pentru majoritatea oamenilor”.

Cu toate acestea, el nu regretă noua sa viaţă, care a devenit „rutina sa zilnică” şi în care „totul este o chestiune de organizare”.

Potrivit News.ro, Kylian a spus și ce ar face dacă ar avea 48 de ore la dispoziţie, fără să fie cunoscut.

„Mi-aş petrece cele 48 de ore afară, asta e sigur! Să fac de toate. Să fac lucruri fără să mă gândesc. Ies la o masă liniştită într-o braserie, ies în oraş, mă duc cu prietenii, dau o petrecere liniştită, fără să vină nimeni să mă vadă. A doua zi dimineaţă, un brunch frumos la soare, pe o terasă. Lucruri simple din viaţa unui om” - Kylian Mbappe.