În urmă cu aproximativ o săptămână, Mamadou Sakho, jucătorul celor de la Montpellier, s-a luat la bătaie cu antrenorul său. După incidentul respectiv, jucătorul și-a anunțat plecarea de la echipă.

Mamadou SakhoFoto: JB Autissier / Panoramic / Profimedia

Mamadou Sakho și-a anunțat plecarea de la Montpellier după ce s-a bătut cu antrenorul Michel Der Zakarian

Mamadou Sakho a fost fost la academia celor de la Paris Saint Germain, iar în vară anii 2013 ajungea pe Anfield pentru suma de 19 milioane de euro.

În august 2017, Crystal Palace l-a cumpărat pentru 28.2 milioane de euro, după ce fundașul francez fusese testat pozitiv în martie 2016 la un produs utilizat pentru arderea grăsimilor, înainte de a fi exonerat de către Comisia de Disciplină a UEFA, după ce s-a constatat că substanţa respectivă nu era inclusă pe lista produselor interzise de AMA.

În 2021 a venit liber de contract la Montpellier și a fost una dintre cele mai importante voci din vestiarul echipei.

Săptămâna trecută, acesta s-ar fi luat la bătaie cu antrenorul Michel Der Zakarian, după o remarcă făcută de tehnicianul formației din Ligue 1.

La o săptămână distanță, Sakho și-a anunțat despărțirea de Montpellier.

„După incidentele care au avut loc săptămâna trecută la baza de antrenament am decis ca astăzi, 2 noiembrie, să îmi închei colaborarea cu cei de la Montpellier Herault Sports Club.

Am petrecut doi ani în familia acestui club și mi-a făcut plăcere să împărtășesc alături de toată lumea experiența mea de la cel mai înalt nivel.

Vreau să mulțumesc tuturor pentru suportul acordat, dar și directorului sportiv Bruno Carotti, care și-a arătat loialitatea față de minte în tot acest timp.

În final, aș vrea să îi transmit mulțumiri speciale președintelui Laurent Nicollin, care a fost ca un tată pentru mine.” - a scris fotbalistul pe Twitter.