Antrenorul Fabio Grosso, care a fost rănit după ce autocarul echipei Olympique Lyon a fost atacat cu pietre de fanii formației Olympique Marseille, a reacționat marți pe rețelele de socializare.

Fabio Grosso si urmele atacului fanilor lui MarseilleFoto: Handout / AFP / Profimedia

>> FOTO Prima pagină șocantă a cotidianului L'Equipe după incidentele de dinaintea partidei Marseille vs Lyon

Lovit de fanii lui Marseille, Fabio Grosso spune că s-ar fi putut întâmpla o tragedie

Într-o postare pe Instagram, tehnicianul italian a notat că „s-ar fi putut întâmpla o tragedie”. Acesta a fost rănit la față și a primit 30 de zile de concediu medical.

„Ceea ce s-a întâmplat duminică seară ar fi putut fi o tragedie, şi cu siguranţă a fost pentru sport şi pentru toţi cei care îl iubesc.

Sper din toată inima că va servi drept lecţie pentru viitorul NOSTRU.

VĂ MULŢUMESC TUTUROR PENTRU SUSŢINERE ŞI APROPIERE.

Hai OL ... ÎNTOTDEAUNA!” - Fabio Grosso pe Instagram.

Lui Grosso i s-au prescris 30 de zile de incapacitate totală de muncă (ITT). El nu a condus antrenamentul de marți al echipei, dar s-a aflat la marginea terenului.

>> Olympique Lyon, reacție oficială după ce fanii lui Marseille au atacat autobuzul echipei, iar antrenorul a fost rănit

Și fanii lui Lyon au probleme după deplasarea de la Marseille

Liga Profesionistă din Franţa (LFP) a decis să deschidă o anchetă în legătură cu incidentele care au avut loc duminică.

Unii suporteri ai echipei din Lyon sunt acuzaţi că au făcut gesturi rasiste şi saluturi naziste în timp ce îşi arătau paşapoartele.

„Comportamentul suporterilor lui Lyon în zona vizitatorilor în timpul meciului Olympique de Marseille / Olympique Lyonnais: având în vedere gravitatea faptelor, Comisia de Disciplină a LFP a decis să ancheteze. Decizia va fi pronunţată la finalul şedinţei de miercuri, 22 noiembrie, în timpul căreia anchetatorul îşi va prezenta raportul”, a anunţat marţi această comisie, potrivit News.ro.