Younes Belhanda a oferit faza zilei în Conference League: fotbalistul echipei Adana Demirspor a surprins pe toată lumea printr-o decizie luată în timpul prelungirilor meciului cu CFR Cluj.

Younes BelhandaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

După ce Adana a trecut în avantaj grație reușitei lui Ndiaye ('90+4), marocanul Belhanda a pasat la propriul portar pentru a trage de timp. Doar că a făcut acest lucru aflându-se la 30 de metri de poarta ardelenilor.

Videoclipul a adunat 3,7 milioane de vizualizări pe Twitter, iar internauții au reacționat: „Nu-i lăsa să-ți știe următoarea mișcare” / „Nu știu la ce s-a gândit Belhanda acolo, dar a fost foarte bine” / „Când apeși butonul greșit” / „Belhanda a dus arta de a trage de timp la un alt nivel” / „O decizie controversată, dar inteligentă”.

Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1 (3-2 la general), în turul al doilea al preliminariilor Conference League

CFR Cluj a ratat calificarea în turul al treilea al preliminariilor Conference League, după ce a fost învinsă în deplasare de Adana Demirspor, scor 2-1.

Turcii au deschis scorul chiar înainte de pauză, prin Akintola ('43). Ardelenii au egalat prin Mogoș ('68, penalty), după o fază la care fundașul Gravillon a fost eliminat.

În superioritate numerică, CFR a presat dar nu a reușit să dea lovitura, iar când meciul se îndrepta spre reprizele suplimentare, Adana a marcat prin Ndiaye ('90+4).