Edwin van der Sar, fostul mare portar olandez, a fost transportat de urgență ieri cu elicopterul la un spital din Croația, din cauza unei hemoragii cerebrale. Clubul Ajax Amsterdam a emis un comunicat prin intermediul căruia a transmis că acesta este în continuare la terapie intensivă.

Edwin van der Sar, în perioada AjaxFoto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Starea lui Edwin van der Sar este stabilă, dar îngrijorătoare

Edwin van der Sar se află într-o vacanță pe o insulă din Croația, dar starea sa de sănătate s-a înrăutățit și acesta a rămas inconștient.

A fost solicitat un elicopter și fostul mare portar olandez a fost transportat de urgență la un spital din apropiere, unde a fost pus în secția de terapie intensivă, sub atenta supraveghere a medicilor.

La aproape o zi distanță de la tragicul incident, starea acestuia este în continuare stabilă, dar primele 24 de ore sunt critice. Motivul ar fi o hemoragie de ordin cerebral.

Clubul Ajax Amsterdam a emis un comunicat prin intermediul căruia a citat-o pe Annemarie van der Sar, soția acestuia, în privința stării de sănătate a legendarului portar.

„Edwin van der Sar va rămâne deocamdată la terapie intensivă. Starea lui este stabilă, dar încă îngrijorătoare. Ajax împărtășește aceste informații în numele Annemarie van der Sar, soția lui Edwin. Familia Van der Sar, alături de Ajax, sunt recunoscătoare și profund emotionate de numeroasele mesaje de sprijin.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.