Chiar dacă nu a fost foarte activă până acum pe piața transferurilor, Real Madrid continuă să monitorizeze piața și să se intereseze de jucătorii tineri și talentați din toate zonele lumii. Los blancos sunt acum aproape de a-i da o lovitură teribilă rivalei Barcelona.

Arda GulerFoto: Tolga Adanali / Zuma Press / Profimedia

Arda Güler, undă verde pentru transferul la Real Madrid

Arda Güler este catalogat drept cel mai talentat fotbalist din Turcia și în prezent evoluează pentru Fenerbahçe.

În vârstă de 18 ani, mijlocașul ofensiv a intrat acum câteva săptămâni în atenția Barcelonei, iar președintele Joan Laporta a dat asigurări că va face tot posibilul pentru a-l aduce pe acesta pe Camp Nou.

Catalanii au înaintat o ofertă de 15 milioane de euro pentru jucătorul care are deja 4 selecții și un gol în naționala Turciei, însă rivala Real Madrid a intrat și ea pe fir.

Dorit și de Newcastle United sau AC Milan, Arda Güler are acum șanse tot mai mari să ajungă la Real Madrid.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Real Madrid a făcut deja o ofertă de 20 de milioane de euro pentru puștiul de 18 ani, iar jucătorul și-ar fi dat deja acordul pentru a semna cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Sursa citată menționează că este doar o chestiune de timp până când Fenerbahçe va accepta oferta madrilenilor pe tur fotbalistul 35 de apariții, 6 goluri și 7 pase decisive în sezonul recent încheiat.